Skip to main content

Wie zijn wij?

Lumada Letselschade is een klein, lokaal letselschadebureau. Met onze bijna 10 jaar ervaring in de letselschadebranche kunnen wij jou goed en kundig adviseren over jouw letselschadezaak. We combineren onze juridische expertise met persoonlijke aandacht. En begrijpen dat elke situatie uniek is en luisteren daarom naar jouw verhaal. Samen streven we naar een rechtvaardige compensatie voor jouw leed. En bij ons is geen vraag te gek en vrijblijvend advies is altijd mogelijk. Je kunt ons altijd goed bereiken en wij doen ons uiterste best iedereen snel te woord te staan.

Martijn Gerritsen – Directeur en letselschadespecialist

Al jong had ik het idee om iets voor mezelf te beginnen. Toen ik in 2014 als letselschadespecialist aan de slag ging bij een letselschadebureau in Nijmegen wist ik dat ik dat ook wilde, een eigen letselschadebureau. Ik ben dan ook in 2015 gestart met Lumada Letselschade. Eerst met een klein aantal dossiers en inmiddels behandel ik meer dan 140 nieuwe zaken per jaar. In de afgelopen 10 jaar heb ik mij gespecialiseerd in letsel door een verkeersongeval, bedrijfsongeval en letsel door dieren. En heb ik meer dan 600 cliënten succesvol bij mogen staan in hun letselschadezaak. Ik doe mijn werk met passie en draai mijn hand niet om voor een moeilijke casus. In mijn vrije tijd geniet ik van samen zijn met mijn gezin, van vakanties in Oostenrijk en probeer ik fit te blijven door regelmatig de sportschool te bezoeken.

Volgend jaar bestaat Lumada Letselschade 10 jaar. Iets waar ik erg trots op ben! En dit had ik zeker niet bereikt zonder de vele klanten die mij in de afgelopen jaren zijn blijven steunen. Door mijn grote trouwe netwerk krijg ik dagelijks nog nieuwe letselschadezaken binnen. En daar ben ik erg blij mee, want ook voor die nieuwe klanten doe ik weer mijn uiterste best.

Dagmar Kooi – Letselschadespecialist en communicatieadviseur

Sinds september 2023 ben ik werkzaam bij Lumada Letselschade als letselschadespecialist, maar ook als communicatieadviseur. Ik maakte hiermee een sprong in het diepe na meer dan 15 jaar werkzaam te zijn geweest in verschillende communicatiefuncties. Daarom extra leuk dat ik bij Lumada Letselschade in mijn huidige functie als letselschadespecialist ook mijn communicatie ervaring kan inzetten. Om meteen goed wegwijs te worden in de letselschadewereld ben ik gestart met de Basisopleiding van het NIVRE, die ik in april 2024 succesvol heb mogen afronden.

Ook ben ik moeder van drie kinderen en daarnaast voetbal ik graag en breng het liefste veel tijd door met mijn gezin, vrienden en familie.

Heb jij NU vrijblijvend advies nodig?