Skip to main content

Reviews

“Na een ongeval kwam ik terecht bij Lumada Letselschade. En al gelijk voelde ik mij heel erg ondersteund op de manier hoe hij communiceerde met mij en van zichzelf liet horen en telkens vroeg hoe het gaat? Of ik wat nodig heb. De service was top en wil hem hiervoor hartelijk danken!”

“Ik had het genoegen om met deze letselschadespecialist samen te werken en ik kan hem ten zeerste aanbevelen. Hij behandelde mijn zaak van letselschade op een zeer professionele en zorgzame manier. Ik voelde me altijd op mijn gemak en had nooit twijfels over zijn expertise. Hij heeft mijn zaak op de best mogelijke manier opgelost en ik kan me geen betere oplossing voorstellen. Ik ben erg tevreden met zijn diensten en zou hem zeker aanraden aan iedereen die een betrouwbare letselschadespecialist nodig heeft! (Meneer M. Gerritsen) hartelijk dank voor alles!!”

“Lumada Letselschade heeft mij super geholpen tijdens mijn letselschadezaak. Martijn is een betrouwbare en ervaren belangenbehartiger en hij is altijd bereikbaar. Zelfs buiten kantoortijden helpt hij je als het nodig is. De vergoeding die ik heb mogen ontvangen voor mijn letselschade was boven verwachting. Ik zou hem zeker aanraden als je letselschade hebt. Bedankt Martijn en team!”

“Martijn heeft mij uitstekend geholpen. Helder en duidelijke communicatie gedurende het traject. Vooraf is mij duidelijk verteld hoe het traject eruit zou zien en verlopen. Martijn heeft kennis van zaken en doet wat hij beloofd. Bedankt Martijn en team.”

Heb jij NU vrijblijvend advies nodig?