">

Wat is letselschade?

Letselschade is voor ons de combinatie van psychische en lichamelijke schade. Hiermee bedoelen we de schade waarvoor iemand anders dan uzelf aansprakelijk is. Als u een ongeluk heeft gehad in het verkeer of bijvoorbeeld op uw werk, kan dit van grote invloed zijn op uw leven. Naast lichamelijk letsel heeft u vaak ook emotionele schade. Dit kan bijvoorbeeld slapeloosheid of angst zijn. Lichamelijke en emotionele schade samen met de overige financiële gevolgen zijn de basis voor uw schadedossier. Lumada Letselschade wil u na het ongeval ondersteunen, omdat u wellicht niet zelf alle kennis in huis heeft. Onze specialisten zorgen samen met u dat u krijgt wat u verdient.

Als u betrokken bent geraakt bij een ongeval waar u zelf geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Hierbij komen een heel aantal zaken kijken die wij voor u kunnen regelen. Lumada Letselschade legt contact met de aansprakelijke partij of met de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Onze letselschadeadviseurs zoeken dan voor u uit wat u vergoed moet krijgen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Het eigen risico van de zorgverzekeraar
  • Verlies aan verdienvermogen; inkomen dat u misloopt door het ongeval
  • Smartengeld (immateriële schade)
  • Hulp in de huishouding
  • Verlies aan zelfwerkzaamheid (kosten voor bijvoorbeeld klusjes in en om het huis die u zelf niet meer kunt doen)
  • Kosten in verband met vervanging kapotte kleding
  • Juridische bijstand

De adviseurs van Lumada Letselschade zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft!

Heeft u vragen over rechtsbijstand bij letselschade?
Neem gerust contact op met Lumada Letselschade. U kunt ons bereiken op werkdagen tot 22.00 uur via: 06 290 994 59. U kunt ook via de ´bel mij terug´ button boven aan deze pagina uw telefoonnummer achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2015 - 2019 · Lumada letselschade · Website: NowOnline