">

Over Lumada Letselschade

Omdat het afwikkelen van een letselschadezaak niet eenvoudig is kan Lumada Letselschade B.V. u bijstaan. Met onze ervaring en kennis over letselschade ondersteunen en adviseren wij u gratis. Lumada Letselschade B.V. is dé expert op het gebied van letselschade. We zijn een jong team en hebben veel passie voor ons werk. Bij ons krijgt u waar u recht op heeft.

Nadat Lumada Letselschade B.V. het ongeval, waarbij u letsel heeft opgelopen, heeft beoordeeld besluiten wij of wij u kunnen bijstaan of niet. Hierdoor heeft Lumada Letselschade B.V. een slagingspercentage van 100% op het gebied van aansprakelijkheid.

Bij Lumada Letselschade B.V. staat het belang van de cliënt hoog in het vaandel. U vindt het belangrijk om naar behoren geholpen te worden. Wij zorgen ervoor dat er druk wordt gezet op de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij en koppelen elke ontwikkeling aan u terug. U kunt aangeven hoe u op de hoogte wilt worden gesteld, dit kan per mail, post of telefonisch. U ontvangt van ons excellente service en dienstverlening op maat.

Tevens kunt u bij Lumada Letselschade B.V. terecht voor algemeen advies op het gebied van verzekeren, aansprakelijkheid en overige juridische vraagstukken.

Heeft u vragen over rechtsbijstand bij letselschade?
Neem gerust contact op met Lumada Letselschade B.V.. U kunt ons bereiken op werkdagen tot 22.00 uur via: 06 290 994 59. U kunt ook via de ´bel mij terug´ button boven aan deze pagina uw telefoonnummer achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2015 - 2023 · Lumada letselschade · Website: NowOnline