">

Bedrijfsongeval

Prijs

De voorschriften voor veiligheid op uw werk worden vaak goed en duidelijk omschreven. Toch vinden er jaarlijks veel bedrijfsongevallen plaats. Door bijvoorbeeld nalatigheid of verouderde machines. Bent u in de afgelopen vijf jaar de dupe geworden van een bedrijfsongeval? Dan kan Lumada Letselschade B.V. u bijstaan bij het verhalen van uw schade.

Een bedrijfsongeval is een ongeval door of tijdens het uitoefenen van betaalde arbeid. Dat kan zijn in een bedrijf, op een (bouw)locatie, op het land of boerenerf, bij het werk aan de weg, bruggen, op het water en ga zo maar door. Jaarlijks krijgen 230.000 werknemers een bedrijfsongeval, dit is ruim 600 slachtoffers per dag. 

Heeft u door een bedrijfsongeval letselschade opgelopen?  En is dit niet uw schuld? Dan heeft u recht op vergoeding van uw volledige schade. Hieronder vindt u een opsomming van voorbeelden van een bedrijfsongeval:

  • Aanrijding op het werk
  • Agressie en extreme lichamelijke inspanning
  • Ongeval met andere vormen van contact met voorwerpen
  • Gevaarlijke atmosfeer
  • Gevaarlijke stoffen, brand en explosies
  • Ongeval met machines en handgereedschap
  • Vallen van personen of voorwerpen

Botbreuken, oppervlakkig letsel of blijvend letsel zijn bekende gevolgen na een bedrijfsongeval. Deze gevolgen kunnen grote impact hebben op uw dagelijks leven. Onze adviseurs staan voor u klaar als sorry voor u niet genoeg is.

Wat kunt u het beste doen na een bedrijfsongeval?
U heeft een bedrijfsongeval gehad. U zult de schrik goed te pakken hebben, maar toch is het belangrijk dat u de situatie goed vastlegt. Dit kan door te noteren wat er precies gebeurd is. Ook de werkgever zelf is verplicht om ernstige arbeidsongevallen te melden aan de Inspectie SZW. Het SZW doet vervolgens onderzoek om te bepalen wat de toedracht van het ongeval is en of het is veroorzaakt door overtredingen van wettelijke bepalingen.

Heeft u lichamelijke schade opgelopen tijdens het ongeval? Maak dan foto’s van de verwondingen, zodat dit later toegevoegd kan worden aan uw dossier.

Voor de afwikkeling van uw letselschade na een bedrijfsongeval kunt u contact met ons opnemen en wij zorgen ervoor dat u geholpen wordt. Wij adviseren u graag en doen dit in de regel gratis!

Collecties

Heeft u vragen over rechtsbijstand bij letselschade?
Neem gerust contact op met Lumada Letselschade B.V.. U kunt ons bereiken op werkdagen tot 22.00 uur via: 06 290 994 59. U kunt ook via de ´bel mij terug´ button boven aan deze pagina uw telefoonnummer achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2015 - 2023 · Lumada letselschade · Website: NowOnline