">

Verkeersongeval

Prijs

Ook al worden auto’s steeds veiliger, toch zijn de gevolgen van een verkeersongeval vaak ernstig. Bent u in de afgelopen drie jaar betrokken geweest bij een verkeersongeval? Dan kan Lumada Letselschade B.V. u bijstaan bij het verhalen van uw schade.

Na privé-ongevallen en sportblessures zijn verkeersongevallen de grootste veroorzaker van letselschade in Nederland. Dit komt omdat het verkeer in Nederland steeds drukker wordt en omdat mensen achter het stuur steeds vaker afgeleid zijn, met een verkeersongeval tot gevolg. Even snel een berichtje versturen via je mobiel of de kinderen op de achterbank stil krijgen. Iedereen kent het wel.

Heeft u door een verkeersongeval letselschade opgelopen?  En is een ander daarvoor aansprakelijk? Dan heeft u recht op vergoeding van uw volledige schade. Wanneer u tijdens het deelnemen aan het verkeer betrokken raakt bij een ongeval en hierbij letselschade oploopt is er sprake van een verkeersongeval. Hieronder vindt u een opsomming van voorbeelden wanneer er sprake is van een verkeersongeval:

  • Auto-ongeluk
  • Fietsongeluk
  • Scooterongeluk
  • Voetgangersongeval
  • Vrachtwagenongeluk
  • Treinongeluk

Een whiplash, botbreuk of trauma is een bekend gevolg na een verkeersongeval. Een verkeersongeval kan grote impact hebben op uw dagelijks leven. Onze adviseurs staan voor u klaar als sorry voor u niet genoeg is.

Verkeersongeval uw eigen schuld?
Bent u zelf veroorzaker van het ongeval en heeft u zelf letselschade opgelopen? Dan is het soms toch mogelijk om uw letselschade te claimen. U dient dan een schade verzekering inzittende (SVI) te hebben afgesloten. Twijfelt u of u deze heeft? Neem gerust contact met ons op! Dan zoeken onze adviseurs dit samen met u uit.

Wat kunt u het beste doen na een verkeersongeval?
U bent betrokken geweest bij een verkeersongeval. U zult de schrik goed te pakken hebben, maar toch is het belangrijk dat u de situatie goed vastlegt. Dit kan door zelf te noteren wat er precies gebeurd is. Maar het is ook nooit verkeerd om de politie op de hoogte te brengen van de situatie. Zijn er getuigen van het ongeval in de buurt? Noteer dan hun gegevens, zodat u ze eventueel later nog kunt vragen om een getuigenverklaring. U kunt de situatie van het ongeval het beste vastleggen op een schadeformulier. Belangrijk is dat deze verklaring door beide partijen wordt ondertekend, zodat geen van de partijen hier later nog op terug kan komen.

Heeft u lichamelijke schade opgelopen tijdens het ongeval? Maak dan foto’s van de schade, zodat dit later toegevoegd kan worden aan uw dossier.

Voor de afwikkeling van uw letselschade na een verkeersongeval kunt u contact met ons opnemen en wij zorgen ervoor dat u geholpen wordt. Wij adviseren u graag en doen dit in de regel gratis!

Collecties

Heeft u vragen over rechtsbijstand bij letselschade?
Neem gerust contact op met Lumada Letselschade B.V.. U kunt ons bereiken op werkdagen tot 22.00 uur via: 06 290 994 59. U kunt ook via de ´bel mij terug´ button boven aan deze pagina uw telefoonnummer achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2015 - 2023 · Lumada letselschade · Website: NowOnline