">

Letselschade in het buitenland

Bent u op vakantie in Duitsland en raakt u betrokken bij een verkeersongeval? Dan kan Lumada Letselschade B.V. u bijstaan bij het verhalen van uw schade.

Er is een hoofdregel bij letselschade in het buitenland. Deze regel luidt: ‘het recht van het land waar het ongeval heeft plaatsgevonden is van toepassing op de schaderegeling’. Dit maakt de afwikkeling van uw schade wel lastiger. Meestal bent u de taal onvoldoende machtig. Ook zijn regels vaak anders dan in Nederland. Lumada Letselschade B.V. kan u daarom in uw letselschadezaak ondersteunen.

Er is echter een uitzondering op de regel. Als u in het buitenland letselschade oploopt door een landgenoot, kan de schade op grond van het Nederlandse recht worden afgewikkeld.

Met het oog op buitenlands reizen kunt u een zogenaamde schadeverzekering voor inzittenden verzekering afsluiten. De premie van deze verzekering is relatief laag. Ook dekt de verzekering de volledige letselschade van zowel de bestuurder als de inzittende. Of het ongeval nou wel of niet de schuld is van de bestuurder.

Voor de afwikkeling van uw letselschade kunt u contact met ons opnemen en wij zorgen ervoor dat u geholpen wordt. Wij adviseren u graag en doen dit in de regel gratis!

Heeft u vragen over rechtsbijstand bij letselschade?
Neem gerust contact op met Lumada Letselschade B.V.. U kunt ons bereiken op werkdagen tot 22.00 uur via: 06 290 994 59. U kunt ook via de ´bel mij terug´ button boven aan deze pagina uw telefoonnummer achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2015 - 2023 · Lumada letselschade · Website: NowOnline