">

Second opinion

Denkt u dat u recht heeft op een hogere schadevergoeding dan is berekend door uw letselschadeadviseur en de verzekeraar? Neem dan contact op met Lumada Letselschade B.V.. U kunt bij ons een zogenoemde second opinion aanvragen. Waarbij wij voor u gaan beoordelen of het voorstel ook daadwerkelijk is, waar u recht op heeft. De kosten voor een second opinion bedragen maximaal €1.250,- excl BTW en kantoorkosten. Maar het kan ook GRATIS! Als u nog geen belangenbehartiger heeft dan is de verzekeraar in de regel verplicht de second opinion te betalen.

Blijkt uit de second opinion dat u recht heeft op een hogere schadevergoeding? Dan kunt u vragen om uw letselschadedossier aan Lumada Letselschade B.V. over te dragen. Zodat wij uw letselschadedossier voor u kunnen afwikkelen.

Heeft u vragen over rechtsbijstand bij letselschade?
Neem gerust contact op met Lumada Letselschade B.V.. U kunt ons bereiken op werkdagen tot 22.00 uur via: 06 290 994 59. U kunt ook via de ´bel mij terug´ button boven aan deze pagina uw telefoonnummer achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2015 - 2023 · Lumada letselschade · Website: NowOnline