">

Over Lumada Letselschade

Omdat het afwikkelen van een letselschadezaak niet eenvoudig is kan Lumada Letselschade B.V. u bijstaan. Met onze ruim 9 jaar ervaring en kennis in de letselschadebranche ondersteunen en adviseren wij u kosteloos. We zijn een jong team dat constant in ontwikkeling is en we hebben veel passie voor ons werk. We werken veelal in de regio van Arnhem, Westervoort en Duiven. Maar ook voor klanten uit het noorden, westen of zuiden staan wij graag klaar! 

Bij Lumada Letselschade B.V. staat het belang van de cliënt hoog in het vaandel. U vindt het belangrijk om naar behoren geholpen te worden. Wij zorgen ervoor dat er druk wordt gezet op de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij en koppelen elke ontwikkeling aan u terug. U kunt aangeven hoe u op de hoogte wilt worden gesteld, dit kan per mail, post of telefonisch. Wij zijn bijna 24/7 bereikbaar voor al uw vragen. 

Tevens kunt u bij Lumada Letselschade B.V. terecht voor algemeen advies op het gebied van verzekeren, aansprakelijkheid en overige juridische vraagstukken.

 

Volg ons op Instagram!

 

 

Bijbehorende Foto's

schermafbeelding-instagram

Heeft u vragen over rechtsbijstand bij letselschade?
Neem gerust contact op met Lumada Letselschade B.V.. U kunt ons bereiken op werkdagen tot 18.00 uur via: 06 290 994 59. U kunt ook via de ´bel mij terug´ button boven aan deze pagina uw telefoonnummer achterlaten. Wij bellen u dezelfde dag nog terug, ook in het weekend!

 

© 2015 - 2024 · Lumada letselschade · Website: NowOnline