">

Onze kosteloze hulp

Waarom kan Lumada Letselschade B.V. mij gratis bijstaan in mijn letselschadezaak? Een vraag die waarschijnlijk als eerste bij u opkomt. We leggen u graag uit hoe dit kan.

Zodra de aansprakelijkheid van uw letselschadezaak is erkend, heeft u als slachtoffer altijd recht op een vergoeding van de redelijke kosten die u moet maken om de schade en de aansprakelijkheid vast te stellen. Dit is bepaald in het Burgerlijk Wetboek artikel 6:96. Bij deze vergoeding van de kosten zitten ook de kosten van de letselschadeadviseur die u bijstaat. Lumada Letselschade B.V. maakt tijdens uw letselschadezaak natuurlijk kosten, maar deze kunnen wij na afwikkeling verhalen op de verzekeraar van de wederpartij.

We willen u daarom adviseren om altijd contact met ons op te nemen als u letselschade heeft opgelopen. In een vrijblijvend advies zullen wij uw vragen beantwoorden, zodat u de keuze kunt maken of u Lumada Letselschade B.V. wilt inschakelen voor uw letselschadezaak. Wij willen u helpen als sorry voor u niet genoeg is.

Heeft u vragen over rechtsbijstand bij letselschade?
Neem gerust contact op met Lumada Letselschade B.V.. U kunt ons bereiken op werkdagen tot 22.00 uur via: 06 290 994 59. U kunt ook via de ´bel mij terug´ button boven aan deze pagina uw telefoonnummer achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2015 - 2023 · Lumada letselschade · Website: NowOnline